scanner icon

Hoenderdaal = Leverancier van het jaar!

We zijn vorige week donderdag uitgeroepen als leverancier van het jaar van de grootste inkoopvereniging van de Benelux: de Zevij-Necomij.

Wát een prachtig compliment is dat! 🙌🏼 Als je grootste klant(groep) jouw bedrijf de beste leverancier van alle (ruim 500) leveranciers vindt! Daar zijn we bij Hoenderdaal heel erg trots op! :)

Hoenderdaal = Leverancier van het jaar!

Het centrale thema voor de leverancier van het jaar verkiezing was dit jaar ‘kennisoverdracht in de keten’.  En dat is precies wat wij bij Hoenderdaal heel belangrijk vinden. En waar we ook heel veel voor doen.

Komt daar dan zoveel kennisoverdracht bij kijken? Jazeker! Wij zorgen ervoor dat jullie onze bevestigingsmaterialen zo goed mogelijk kunnen verkopen. Om daardoor zoveel mogelijk vakmannen beter, makkelijker en veiliger te laten bouwen met onze schroeven. En daarvoor delen wij onze kennis door de hele keten heen, op verschillende manieren. 

Mede dankzij onze karttrekkersrol bij de Zevij-Necomij Academy e-learningstool, goede artikeldata beschikbaar van onze producten op EZ-base en onze proactieve houding bij klanten en op beurzen met onze schroevendemonstraties en trainingen, delen wij onze kennis zo veel mogelijk met onze klanten.

Wij zijn hierin, als ontwikkelaar, importeur, groothandel én leverancier van bevestigingsmaterialen aan de technische groothandel, een echte ketenregisseur. Of misschien dus wel kennisregisseur… in dit geval van kennis van schroeven…  

We willen de collega's van Zevij-Necomij, de vakjury van leden en alle mensen die ons gefeliciteerd hebben met het winnen van deze mooie prijs bedanken voor jullie felicitaties en complimenten. En natuurlijk voor de samenwerking! Want winnen doen we samen! :)

Het juryrapport van de vakjury bestaand uit 5 leden van Zevij-Necomij:

"Hoenderdaal werkt mensgericht met oog voor de omgeving. Door innovatieve, duurzame oplossingen te bieden en actief deel te nemen aan het GSES platform, tonen zij hun bewustzijn van de impact op mens en milieu. Hoenderdaal investeert in kennisoverdracht door digitalisering en trainingen, zoals de deelname aan de ZN Academy, wat bijdraagt aan een betere samenwerking in de keten.

Hun inzet op goede logistiek, goede condities, een prima administratieve afhandeling en klantvriendelijkheid wordt erkend en gewaardeerd. Met een 4-sterren-waardering in EZ-base en de hoogste waardering van de vakjury, toont Hoenderdaal dat zij op alle vlakken uitblinken. Kortom: succesvol, een positieve impact op mens, en milieu in combinatie met een uitstekende kennisoverdracht verdient het predicaat “Zevij-Necomij leverancier 2024”.

Het laatste nieuws

Alle nieuws