scanner icon

HOENDERDAAL HEUVELRUG CLASSIC

Afgelopen zaterdag genoten we van de Hoenderdaal relatiefietsdag met 45 relaties van ons bedrijf. Een hele mooie grote groep in de Dynaplus fietstenues. De dag werd ondersteunt door renners van BEAT Cycling & DutchFoodValleyCyclingTeam, we hadden perfect fietsweer, er was een leuke afwisselende route uitgezet en we hadden na afloop een heerlijke BBQ! 

Het eerste deel van de route fietsten we met ons volledige 45-renners-tellende-Dynaplus-peloton over de dijk naar Wijk! Na het pontje splitste de twee routes van 80 en 110km en reden we kriskras langs de weteringen van de laagveengebieden van Leersum om even later bij de eerste klim, en daarmee bij ons pauzepunt, aan te komen. We hebben weer kunnen vaststellen dat het met de vorm wel goed zit in de branche, want er is hard gereden met een gemiddelde van boven de 32 per uur voor de eerste renners van de 110km groep.

Na de pauze volgde de heuvelsectie waar we verschillende mooie klimmetjes van van de Utrechtse Heuvelrug hebben bedwongen. Uiteraard had de route nog wat verrassende racefietsproof gravelpaadjes voor ons in petto. Na de heuvelsecties volgt altijd ‘de finale’ door de wind van het Binnenveld. Meestal wordt hier nog het laatste beetje energie uit de benen geperst en stromen de deelnemers groepje voor groepje en soms een voor een binnen. Om met zuur in de benen lekker aan te schuiven voor een gezellige borrel met BBQ. Uiteraard mét hele sterke wielerverhalen van onderweg.

Bedankt dat jullie er waren en tot volgend jaar!

 

 

Het laatste nieuws

Alle nieuws